Logo
prime - prep - finish
  • slidebg4
    MENU

     diensten & prijzen 

Scroll Down

Diensten & prijzen

We make you look priceless
Cut + Finish

Wij passen onze snits aan volgens uw persoonlijkheid, gezichtsvorm, haarkleur en textuur. We knippen ook graag op droog haar. Snits met veel gevoel, maar altijd technisch onderbouwd. Om ons werk en uw haar perfect te krijgen zijn wassen, brushen en de nodige verzorgings- en afwerkingsproducten altijd inbegrepen!

Men's Cut + Finish
€ 27
Ladies Cut + Blowdry
€ 50 - 55 - 60
Blowdry
€ 20 - 25 - 30 - 40 - 45
Hair up!
€ 45 - 50 - 60
Kids

We hebben een speciaal snit en brush tarief voor kinderen onder 12 jaar. Chemische behandelingen doen we niet bij kinderen. De kinderen worden geknipt en afgewerkt door onze junior stylisten. Studenten tot 18 jaar krijgen 10% korting op alle behandelingen.

Kids' cut (-12)
€ 18
Kids' blowdry (-12)
€ 15
Student discount (-18)
- 10%

COLOR.ME MENU

Wilt u een transformatie, creativiteit, of gewoon uw kleur opfrissen? Ons team staat klaar voor elke kleur-uitdaging. Wij werken met Kevin Murphy COLOR.ME en onder leiding van Monique Elliott levert ons team prachtige kleuringen die lang houdbaar zijn.

Balayage

De ultieme cover-girl kleuring, geeft stijlvol, natuurlijk sun-kissed haar en prachtige kleur. Balayage geeft een chique, subtiel, multi-tonaal effect en geeft diepte en dimensie aan je haar. "A sprinkle": handpainted balayage, snel, efficiënt en met prachtige resultaten. - "The Works": handpainted balayage + highlights/lowlights/babylights, met folie technieken en roots touch-up. Onze premium service. Ook geschikt voor ombre, beachy blond, dipdye, sombre, etc...

Balayage "a sprinkle"
€ 60 - 70 - 80
Balayage "the works"
€ 120 - 130 - 140
Balayage glaze
+ € 10
Bleach + tone

Het onttrekken van de natuurlijke en/of kunstmatige pigmenten uit het haar voor een platina effect. Op deze basis plaatsen we alle fashion tinten, denk ook aan pastels, granny grey, etc... Ideale techniek in geval van kleurcorrecties.

Bleach + tone
€ 65 - 70 - 75
Bleach + tone
(6 week touch-up)
€ 55 - 60 - 65
Creative Color over Bleach
€ 45 - 50 - 55
Highlights

Onze uitgekiende manier van folies plaatsen garanderen een natuurlijke haarkleur. Door onze focus op facecontouring zetten we je gelaat in the picture en highlighten we je haar naar een hoger niveau.

Highlights T-section
€ 50 - 60 - 70
Highlights Half Head
€ 70 - 80 - 90
Highlights Full Head
€ 110 - 120 - 130
Semi Perm

Semi Perm, voor semi en/of permanente haarkleur. Hieronder valt het veranderen van je eigen haarkleur, het bedekken van je (eerste) grijze haren, toevoegen van glans en/of kleuren van je uitgroei.

Semi Perm
€ 55
Semi Perm
(6 week touch-up)
€ 45
Semi Perm lengths
+ € 5 - 10 - 15

BEAUTY MENU

Met merken als The Browgal, Ellis Faas, Jack's beauty line en Faby hebben we een prachtig assortiment van exclusieve premium beauty brands in huis. Shop ze in onze salon of geniet van onderstaande behandelingen.

Eyebrows

Wij bieden een premium eyebrow shaping experience voor elke vrouw. Wij helpen je je natuurlijke wenkbrauw vorm te ontdekken. Wij gebruiken de innovatieve tools van The Browgal, favoriet van de sterren in LA, en de ideale producten voor vollere, dikkere en mooiere wenkbrauwen.

Eyebrow shaping
€ 15
Eyebrow tint
€ 15
Eyebrow shaping + tint
€ 25
Make-up

Ellis Faas is een exclusieve lijn van make-up die gebaseerd is op de natuurlijke kleuren van het menselijk lichaam, het beste voorbeeld van deze human colours filosofie is de beroemde bloedrode lipstick. Only tested on supermodels!

Make-up day
€ 25
Make-up night
€ 35
Nails

Wij gebruiken Faby Lacquering Gel, ‘s werelds eerste semi-permanente gellak die vrij is van TPO. Dit product heeft alle voordelen van een semi-permanent gelsysteem en maakt prachtige nagels met een houdbaarheid van enkele weken.

Faby quick & fit
(nail polish)
€ 20
Faby me-time
(lacquering gel, incl. removal)
€ 45
Faby removal service
€ 10